Scarpa Skialpnight 2023


Detaily události

Datum:

Sedmý ročník večerních skialpinistických závodů nesoucích název Scarpa Skialpnight 2023 máme úspěšně za sebou. Tento ročník přinesl rekord v počtu účastníků, těch bylo rovných 100. Dále také krásné sněhové podmínky a úctyhodné sportovní výkony. Po pěti letech se trofej pro nejrychlejšího závodníka vrátila do rukou Pavla Skalického a jeho druhá jmenovka tak ozdobí podstavec této originální putovní ceny, kterou si odnáší nejlepší závodník každého ročníku. Děkujeme všem závodníkům za účast, sponzorům za podporu a členům organizační posádky za pomoc. Těšíme se na osmý ročník v dalším roce.

Výsledky závodu

Již sedmý ročník oblíbeného večerního závodu ve skialpinismu se bude konat v sobotu 11.února 2023. Po delší oblevě a kritickému nedostatku sněhu se začalo blýskat na lepší časy, a proto můžeme stanovit termín a podmínky závodu, které naleznete v propozicích.

Přihlašování na závody bude probíhat elektronicky na tomto místě v termínu od 1.2. do 9.2. 2023. Přihlášení do závodu zde.

Přihlášení bude možné také na místě závodu, ale v takovém případě nelze garantovat velikost trika.

Po závodě bude následovat doprovodný program v podobě promítání videí a fotek ze skialpového putování, který zajistí partner našeho závodu CK Adventura. Promítání proběhne v restauraci Skirest pod sjezdovkami a je přístupné také široké veřejnosti.

(Cestovní kancelář Adventura byla založena v roce 1990 nadšenými cestovateli a milovníky aktivního pobytu v přírodě. Od té doby se drží svého kréda a poskytuje svým zákazníkům pestrou nabídku poznávacích zájezdů a aktivní dovolené po celé planetě. Nabízí pohled na svět kolem nás v celé jeho pestrosti a různorodosti trochu jinýma očima. Šetrnější způsob cestování s sebou přináší možnost hlubšího splynutí s místními zvyklostmi i životním stylem, a pomáhá tak vidět život v širších souvislostech.)